«Батьківщинівці» Прикарпаття допомагають церквам

За сприяння депутатів Тисменицької райради від «Батьківщини» у храмі УГКЦ Святого Архистратига Михаїла в селі Рошнів встановили сучасне озвучення.

Як повідомляє прес-служба Івано-Франківської обласної парторганізації, депутати-«батьківщинівці» районної ради Руслан Фармус та Роман Мохняк виділили кошти на озвучення храму з депутатського фонду в сумі 20 тисяч гривень.

«Під час виборчої кампанії ми зустрічалися з громадою села й почули від них прохання замінити старе озвучення в церкві на більш сучасне. Ми пообіцяли це зробити й дотримали свого слова», – сказав «батьківщинівець» Роман Мохняк.

За словами сільського голови Богдана Бідочки, люди щонеділі й у свята нарікали на несправне та старе озвучення. У сільському бюджеті коштів на встановлення нового обладнання не було, тому й вирішили звернутися до районних депутатів.

«Це лише невеличка частина того, що ми плануємо зробити для громади. У минулому році ми працювали над тим, щоб при сільській школі відкрити групу для дошкільнят», – розповів Руслан Фармус.

За його словами, наразі передбачено 130 тисяч гривень у районному та обласному бюджетах для того, щоб до кінця цього року відкрити дитячий садочок при школі.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова