Завдяки депутатам від «Батьківщини» на Прикарпатті відкриють лікарську амбулаторію (відео)

З ініціативи головного лікаря Коломийського міського центру первинної медицини, депутата фракції «Батьківщина» в Коломийській міськраді Володимира Мельничука в одному з мікрорайонів міста відкриють лікарську амбулаторію загальної практики сімейної медицини.

Про це повідомляє прес-служба Івано-Франківської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

«У Коломиї вже півтора року триває реформа медицини. Створено Центр первинної медико-санітарної допомоги. Надалі ми плануємо відкрити три амбулаторії в різних мікрорайонах міста. Наразі нам передано приміщення під амбулаторію №1. Плануємо, що тут працюватиме троє лікарів, а обслуговуватимуть вони близько 5 тисяч мешканців міста», – каже «батьківщинівець» Володимир Мельничук.

Його ініціативу підтримують депутати фракції «Батьківщина» в Коломийській міськраді, обрані від мікрорайону, в якому планують відкрити амбулаторію, Тарас Гнатишин та Сергій Федчук.

«Відкриття амбулаторії дасть змогу наблизити медичну допомогу до мешканців мікрорайону. Особливо це потрібно старшим людям, які не мають можливості добиратися до лікарні. Ми однозначно зробимо все можливе, щоб наші виборці отримували краще медичне обслуговування», – зазначає керівник фракції «Батьківщина» в Коломийській міськраді Сергій Федчук.

Володимир Мельничук впевнений, що мешканці мікрорайону будуть задоволені послугами амбулаторії.

Наразі в приміщені майбутньої амбулаторії ведуться ремонті роботи, а її відкриття планується найближчим часом.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова