Буковинські партійці висадили дерева миру

Буковинські «батьківщинівці» долучилися до всесвітньої ініціативи «Дерева миру», коли люди висаджують дерева, акцентуючи увагу на прагненні миру й водночас озеленюючи довкілля.

Як повідомляє прес-служба Чернівецької обласної парторганізації ВО «Батьківщина», депутат обласної ради Альона Гливко, активістки Наталя Коцур та Оксана Пантелеймонова висадили під час акції в Чернівцях чотири сибірських кедри.

8

«Символічно, що спільно з нами кедри садив переселенець, корінний донеччанин Максим Автушков, для якого Буковина стала другим домом, – розповідає «батьківщинівка» Альона Гливко. – Він у «розстрільних списках» так званої ДНР. Через війну чоловік втратив не лише домівку, але й можливість повернутися на батьківщину – допоки там не настане мир. Тож його прагнення миру надзвичайно сильне, наповнене особливою енергетикою. Вірю, що думка – матеріальна, і всесвітня ініціатива сприятиме встановленню миру в Україні».

Акцію організувала координатор міжнародного руху «Екокультура» в Чернівцях Ольга Бауер, а «батьківщинівці» після завершення роботи пригостили учасників заходу солодким печивом. Усіх їх об’єднала ідея дружби, миру й поновлення природних ресурсів довкілля.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова