У Сватовому на Луганщині громада вирішила встановити пам’ятник Тарасові Шевченку

На громадські слухання у Сватовому з приводу встановлення пам’ятника Тарасові Шевченка зібралися мешканці міста, громадські активісті, представники політичних сил та міської влади. У заході взяли участь заступник міського голови «батьківщинівець» Андрій Фоменко та очільник Сватівського районного партосередку Сергій Потєряхін

Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

«На громадських слуханнях ми почули думки мешканців міста. Більшість висловилася за те, що встановлення пам’ятника Великому Кобзареві – це дуже гарна ініціатива. Я вважаю, що проведення громадських слухань із принципово важливих питань має стати правилом у нашому місті. Депутати та представники влади повинні більше консультуватися з громадою та звітувати перед виборцями», – сказав Андрій Фоменко.

На громадських слуханнях визначили можливі місця розташування майбутнього монумента. Громада вирішила створити комітет зі встановлення пам’ятника, до якого обрали людей, що займатимуться організаційними питаннями.

«Сподіваємося в найближчому майбутньому побачити у Сватовому новий пам’ятник видатному українцеві. Рішення про встановлення монумента прийняли демократично, шляхом обговорення на громадських слуханнях», – зауважив «батьківщинівець» Сергій Потєряхін.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова