У Коломиї на Прикарпатті депутати-«батьківщинівці» облаштують сквер для студентів

У Коломиї, що на Івано-Франківщині, за підтримки депутатів фракції «Батьківщина» в міськраді облаштують сквер для студентів. Наразі оголошено конкурс на кращий проект, а в міському бюджеті заклали 350 тисяч гривень.

Про це повідомляє прес-служба Івано-Франківської обласної партійної організації.

«У нашому місті сквер перебуває в занедбаному стані, тому ми хочемо його окультурити й зробити місцем відпочинку для студентів та містян. Ідея полягає в тому, щоб поділити сквер на три зони. Перша зона – для проведення різноманітних заходів та концертів: там встановлять сцену. Друга зона – для активного відпочинку та занять спортом. І третя зона – для митців, де проходитимуть виставки робіт молодих художників. Також розглядаємо можливість будівництва стіни для такого виду сучасного мистецтва, як графіті», – каже заступник міського голови «батьківщинівець» Олег Дячук.

За словами голови фракції «Батьківщина» в міськраді Сергія Федчука, по периметру скверу встановлять лавочки з електророзетками, щоб молодь могла підзаряджати свої ґаджети, а весь парк перекриють зоною WI-FI для безкоштовного користування Інтернетом.

Реалізувати проект депутати-«батьківщинівці» планують до кінця року.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова