«Батьківщинівці» Миколаївщини висловили зауваження до роботи виконавчої влади

11 березня на засіданні фракції, що відбулося перед початком сесії облради, депутати-«батьківщинівці» висловили зауваження до роботи виконавчої влади області.

Як повідомляє прес-служба Миколаївського обласного партосередку, на сесії облради депутати обговорили звіт голови облдержадміністрації В.Мерікова про виконання програм соціально-економічного й культурного розвитку області, обласного бюджету та делегованих повноважень.

«В цілому ми вирішили взяти до уваги звіт голови й підтримати його, адже спільно з депутатами вдалося здійснити певні позитивні кроки в напрямку електронного врядування, децентралізації, залучення до області інвестицій. Водночас, є низка питань, де відчуваються очевидні прогалини в роботі органів виконавчої влади, на що ми і вказали на сесії», – сказав очільник обласної «Батьківщини», перший заступник голови обласної ради Михайло Соколов.

За словами «батьківщинівця», серед недоліків роботи виконавчої влади області наступні: порушення в сфері земельного та екологічного законодавства з боку окремих керівників районів, питання перерозподілу делегованих повноважень між обласною радою та облдержадміністрацією, незадовільний стан доріг.

Михайло Соколов підкреслив, що депутати від «Батьківщини» не мають намірів лише критикувати, а налаштовані на конструктив та спільну роботу на благо громади Миколаївської області.

Всі семеро депутатів-«батьківщинівців» в цілому підтримали звіт голови облдержадміністрації.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова