У Старобільську на Луганщині за участі депутата від «Батьківщини» пройшов урок мужності

Депутат Старобільської міської ради від ВО «Батьківщина» Ольга Рибалка взяла участь в уроці мужності, присвяченому Дню пам’яті Героїв Небесної сотні. Захід відбувся в місцевій загальноосвітній школі №2.

Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної партійної організації.

На зустріч з дітьми також прийшли місцеві волонтери та старший прапорщик Луганського прикордонного загону Олексій Неменко. Військовослужбовець поділився зі школярами спогадами про те, як врятував свого товариша по службі, маючи при цьому поранення й контузію. За виявлену хоробрість і мужність він отримав медаль від президента України.

Олексій Неменко розповів про робочі будні прикордонного загону, а також про те, що входить в обов’язки військовиків і з якими труднощами доводиться стикатися.

Воїн наголосив, як важливо бути освіченою й грамотною людиною, щоб знайти своє місце в житті.

Ольга Рибалка висловила подяку військовослужбовцю за те, що знайшов час і погодився прийти на зустріч до школярів.

«Молоде покоління українців украй потребує яскравих прикладів патріотизму й мужності. Таким прикладом, безумовно, є Олексій Неменко. Сьогоднішній урок мужності, впевнена, запам’ятається дітям надовго. Було дуже цікаво, ми всі дізналися багато нового. Але головне, що ми повинні засвоїти, це те, що саме любов до своєї Батьківщини робить нас справжніми громадянами своєї країни, здатними змінити життя людей на краще», – зазначила Ольга Рибалка.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова