Миколаївська «Батьківщина» вшанувала пам’ять Героїв Небесної сотні

Представники Миколаївської обласної «Батьківщини» та міської «Батьківщини молодої» вшанували пам’ять загиблих під час Революції Гідності.

Про це повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

5 (1)

Партійні активісти, керівники області та міста, депутати різних рівнів, воїни-учасники АТО, громадські активісти, волонтери, молодь взяли участь у мітингу, що відбувся на центральній площі міста, де два роки тому стояв Миколаївський майдан. Вони вшанували пам’ять Героїв хвилиною мовчання. По завершенню учасники мітингу пройшли ходою до пам’ятника героям Небесної Сотні, де поклали квіти та вклонилися загиблим.

«Герої Небесної Сотні показали приклад патріотизму, проявили незламність та хоробрість. Вони віддали своє життя, відстоюючи права, свободи та гідний рівень життя. Революція Гідності, без сумніву, змінила країну, насамперед, вона змінила кожного з нас. Ми маємо пам’ятати кожного героя Небесної Сотні, який віддав за нас своє життя», – сказала один із лідерів «Батьківщини молодої» Олена Рябенко.

Активістка «Батьківщини молодої» вважає, що нині всі мають бути достойними молодих людей, які стали пліч-о-пліч на боротьбу із злочинним режимом і довести справами, що ідеали Революції Гідності живі.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова