На Львівщині «батьківщинівці» взяли участь у вшануванні Героїв Небесної сотні

20 лютого активісти Сокальської районної парторганізації ВО «Батьківщина», що на Львівщині, вшанували другу річницю пам’яті Новітніх Героїв України – Героїв Небесної сотні, які загинули, виборюючи незалежність і суверенітет держави.

Заходи відбулися біля символічної Стели пам’яті, оскільки справжнього монумента Героям у Сокалі досі немає, повідомляє прес-служба Львівської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

IMG_1572a

«Вони народилися звичайними людьми у простих українських родинах. Але кожному з них Господь Бог визначив незвичайну долю – стати справжніми патріотами своєї Батьківщини, героїчними синами свого народу. Вони здійснили найвищий чин, бо віддали найдорожче – своє життя, щоб доказати всім нашим ворогам: не для того українці здобували незалежність, щоб дозволити комусь глумитися над нею», – наголосив голова Сокальського партосередку Олег Кожушко.

За його словами, не для того українці розбудовують державу, щоб чужинці та власні перевертні вказували, за якими законами їм жити.

«Важко описати словами біль та розпач рідних і близьких, колег і друзів, а особливо дітей. Глибоко співчуваємо сім’ям та родинам Героїв за непоправну втрату й водночас доземно вклоняємося їм за високу громадянську свідомість та справжнє виховання синів, чоловіків, батьків», – сказав «батьківщинівець».

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова