«Батьківщина» Запоріжжя виступила проти кадрової монополії

19 лютого на сесії Запорізької міськради голова фракції ВО «Батьківщина» Ірина Костенко оприлюднила вимоги громади, що зібралася під стінами міськради, покінчити з ганебною практикою кадрової монополії.

Про це повідомляє прес-служба Запорізької обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

«Ми всі знаємо, що мер міста є вихідцем із «Запоріжсталі». Але це не повинно означати автоматичного перетікання кадрів із заводу до міської ради. У нас багато професіоналів, здатних очолити різні напрямки. Жителі міста проти того, щоб гендиректор «Запоріжсталі», за сумісництвом керівник обласного осередку «Опозиційного блоку» Ростислав Шурма, перетворювався на нового «смотрящего», без вказівки якого не здійснюється жодного призначення», – заявила Ірина Костенко.

«Батьківщинівку» підтримали представники інших демократичних фракцій, зазначивши, що мітинг під стінами міськради – перший сигнал для високопосадовців. Якщо чиновники не дослухаються до вимог, висунутих його учасниками, демократична громадськість активніше тиснутиме на міську владу з метою впровадження відкритої й прозорої кадрової політики.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова