«Батьківщинівець» дотримався обіцянки перед жителями Тернопільщини

Очільник обласного осередку «Батьківщини» Василь Деревляний дотримався обіцянки перед жителями Тернопільщини щодо припинення діяльності ТОВ «Агро-Ланівці». 

Про це повідомляє прес-служба Тернопільської обласної парторганізації.

Облара 10.02.16 022

Минулого тижня на сесії Тернопільської облради депутати обговорювали конфлікт, що виник у містечку Ланівці між громадою та підприємством «Агропродсервіс». Мешканці Ланівців скаржилися на задушливий сморід, загрозу забруднення підземних вод через роботу свинокомплексу «Агро-Ланівці» й вимагали закрити підприємство.

Депутати облради створили робочу групу, яка до наступної сесії повинна була дати справедливу оцінку проблемі, що виникла, й допомогти її вирішити.

Перший заступник голови Тернопільської облради Василь Деревляний пообіцяв громаді вирішити цю проблему раніше.

«Ми обіцяли ланівчанам, що обласна рада зробить все від нас залежне, щоб якнайшвидше вирішити це болюче питання. Через 5 днів після створення робочої групи отримали результат. Комплекс  «Агро-Ланівці» з 15 лютого припиняє свою діяльність», – повідомив «батьківщинівець».

За його словами, одним закриттям свиноферми обмежитися не можна. Потрібно притягнути до відповідальності всіх, хто дав дозвіл на діяльність підприємства з порушенням санітарно-екологічних норм.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова