На Київщині «батьківщинівці» нагородили дитячу футбольну команду цінними призами

Депутат Київської обласної ради від «Батьківщини» Олег Кищук та голова Броварської районної парторганізації ВО «Батьківщина» Анна Гоголіна вручили призи та грамоти дитячій команді з футболу села Тарасівка, яка брала учать у змаганнях у смт «Калинівка».

Як повідомляє прес-служба Київської обласної парторганізації, «батьківщинівці» також надали солодощі всім командам.

«Я дуже радий, що незважаючи на складний для країни час є люди, які організовують такі масштабні спортивні події для дітей, а діти, граючи в цю мужню гру, вчаться буди справжніми людьми, – заявив Олег Кищук, виступаючи перед учасниками змагань. – Зі свого боку я зроблю все можливе, аби Київська обласна рада допомогла відремонтувати спортивні заклади в нашому районі».

За словами «батьківщинівця», вчителі фізичної культури та тренери з усіх видів спорту мають отримувати гідну платню від держави, а спортивні заклади для дітей – отримувати належне фінансування.

Сільський голова Калинівки Вадим Булкот та партійці ВО «Батьківщина» пообіцяли дітям зробити все можливе, аби наступного сезону вони грали у футбол уже у відремонтованому спортивному залі.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова