Сергій Євтушок вимагає відремонтувати автошлях Городище-Рівне-Старокостянтинів

Народний депутат від фракції «Батьківщина» Сергій Євтушок наголосив на необхідності відремонтувати автошлях Р-05 Городище-Рівне-Старокостянтинів.

Про це він зазначив учора під час засідання Комітету Верховної Ради з питань транспорту, де  народні депутати заслухали звіт міністра інфраструктури Андрія Пивоварського про діяльність міністерства у 2015 році.

Як нагадав член «Батьківщини», під час візиту міністра на Рівненщину в лютому минулого року він «обіцяв відремонтувати автошлях Р-05 Городище-Рівне-Старокостянтинів».

«Чому обіцянка не виконана? Чому автомобільна дорога Городище-Рівне-Старокостянтинів досі не відремонтована?» – запитав політик.

Окрім того, він також заявив про необхідність зібрання урядовців на екстреному засіданні для того, щоб «ухвалити рішення щодо транзиту вантажівок країни-агресора через територію України, на яке чекає суспільство».

Заслухавши звіт та відповіді міністра інфраструктури на запитання від народних депутатів, члени Комітету з питань транспорту ухвалили рішення визнати діяльність Міністерства інфраструктури незадовільною.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова