Черкаські «батьківщинівці» проти змін до Податкового кодексу України

Фракція ВО «Батьківщина» у Черкаській міській раді підтримала звернення депутатів до Верховної Ради та уряду України з вимогою не вносити зміни до Податкового кодексу України.

Про це інформує прес-служба Черкаської обласної партійної організації.

«Батьківщинівці» переконані, що внесення змін до Податкового кодексу призведе до порушення чинного законодавства, резонансу з боку громадськості та значного ускладнення діяльності суб’єктів господарювання в сфері малого й середнього бізнесу.

«Скасування спрощеної системи оподаткування для юридичних осіб призведе до зростання ризиків переходу в тінь суб’єктів господарювання, які нині легально працюють, та призведе до подальшого поглиблення кризових явищ в економіці», – йдеться у зверненні.

Відтак депутати Черкаської міської ради просять переглянути норми проекту Закону України «Про створення конкурентних умов в оподаткуванні та стимулювання економічної діяльності в Україні», а зміни до Податкового кодексу України запроваджувати з 01.01.2017 року – після конструктивних консультацій з представниками малого й середнього бізнесу.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова