«Батьківщина» Хмельниччини ставить нові завдання у боротьбі за інтереси громади

«Батьківщинівці» Хмельниччини після завершення виборів та формування команди новообраних депутатів поставили перед собою нові завдання, найголовніше з яких – забезпечення прозорості формування місцевих бюджетів.

Про це повідомляє прес-служба Хмельницької обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

«Те, що відбувається нині в країні, не можна більше терпіти, це просто знущання над людьми. Бюджет, який пропонує уряд – це бюджет знищення держави, малого й середнього бізнесу, сільськогосподарської галузі та соціального захисту громадян. Депутати місцевих рад від «Батьківщини» вживатимуть усіх заходів, аби запобігти цьому, аж до вимоги відставки уряду. Це принципова позиція партійців напередодні сесій місцевих рад, де вони ініціюватимуть відповідні звернення до керівництва держави», – сказав на брифінгу очільник Хмельницької міської парторганізації «Батьківщини» Олег Лукашук.

Він зазначив, що серед інших завдань, які ставлять перед собою новообрані депутати-«батьківщинівці», – питання примусового створення ОСББ, продовження боротьби за справедливі тарифи на послуги ЖКГ, підтримка малозабезпечених громадян та вимога проведення індексацій зарплат і пенсій.

«Батьківщинівець» також додав, що за 16 років діяльності партії люди переконалися, що «Батьківщина» – це справжня політична сила, яка бореться за інтереси людей і країни за будь-яких умов та обставин, а результати, які партія отримала на місцевих виборах, тому підтвердження.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова