«Батьківщина» Чернігівщини розпочала акцію «Від Миколая – до Різдва»

Чернігівські партійці 19 грудня розпочали акцію «Від Миколая – до Різдва», протягом якої планують привітати зі святами більше 20 тисяч дітей області.

Про це повідомляє прес-служба Чернігівської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

Добровільні помічники святого Миколая принесуть подарунки дітям, які виховуються в багатодітних родинах, дітям учасників АТО, діткам з вадами здоров’я, а також вихованцям спецзакладів та малечі членів ВО «Батьківщина». Окрім солодощів, партійці підготували для дітвори розважальні програми та зустрічі з казковим героями.

«Батьківщинівці» вже привітали дошкільнят, які виховуються в сільських дитячих садочках.

Школа дитсадки

Голова обласного партосередку ВО «Батьківщина» Валерій Дубіль переконаний, що позитивних емоцій, які викликають у дітей подарунки й розваги, забагато не буває, а тим більше – тепер.

«Водночас турбота про дітей має бути постійною, а не лише передноворічною», – каже Валерій Дубіль і додає, що на Чернігівщині «Батьківщина» чітко дотримується цього принципу.

«Улітку наша команда протягом трьох місяців проводить для дітвори розважальні «Арт-канікули». Коли встановлюємо майданчики на прибудинкових територіях міст, у селах і селищах, обов’язково залучаємо до цієї корисної справи дітей, і вони із великим завзяттям беруть участь у цьому процесі», – розповідає голова «батьківщинівців» Чернігівщини.

За словами Валерія Дубіля, партійці тісно співпрацюють з освітніми закладами області й з великим задоволенням відвідують позашкільні святкові заходи, на які їх запрошують батьки та вчителі.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова