У місцевих радах Луганщини «Батьківщина» готова об’єднуватися з демократичними силами

За результатами виборів до місцевих рад на Луганщині «Батьківщина» здобула депутатські мандати в більшості рад, до яких проводилися вибори.

Представники «Батьківщини» є у 6-ти з 9-ти районних рад, а також у 4-х із 5-ти міських рад. У грудні відбудуться перевибори до Сватівської міськради та до Новоайдарської райради, тому показники можуть змінитися.

Як повідомляє прес-служба Луганської обласної парторганізації, депутати створюють фракції ВО «Батьківщина» в районних і міських органах місцевого самоврядування, у яких мають представництво.

Водночас Луганська «Батьківщина» заявила про готовність до об’єднання з депутатами інших партій.

«Наші депутати співпрацюватимуть з представниками інших політичних сил. Ми готові об’єднати зусилля заради досягнення цінностей, які для «Батьківщини» залишаються незмінними, – європейський вибір України, соціальний захист, зниження комунальних тарифів, недопущення маніпуляцій із землею та її продажу», – сказала голова Луганської обласної парторганізації Ірина Верігіна.

Вона зазначила, що ВО «Батьківщина» не зраджуватиме власних принципів, а тому за жодних обставин не піде на об’єднання з «Опозиційним блоком».

«Наша політична сила не об’єднуватиметься в місцевих радах Луганщини з представниками цієї партії», – наголосила Ірина Верігіна.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова