Міський голова від «Батьківщини» на Харківщині ініціює «Прозоре самоврядування»

Міський голова Первомайського Микола Бакшеєв, який балотувався від партії «Батьківщина», започатковує програму «Прозоре самоврядування».

Про це повідомляє прес-служба Харківського обласного партійного осередку ВО «Батьківщина».

Ще до інавгурації новообраний мер запропонував мешканцям міста долучитися до своєї команди та проголосувати за пріоритетні ділянки доріг, де необхідне оновлення покриття.

«Прозоре самоврядування» потребує активної участі громадян у житті міста. Я запрошую усіх небайдужих жителів долучатися до моєї команди, щоб разом реформувати управління містом. Кожен, хто заповнить електронну анкету, матиме шанс стати членом оновленої команди мера», – розповів про свою ініціативу Микола Бакшеєв.
бакшеев команда

Міський голова Первомайського також проводить обговорення з мешканцями міста таких підходів до самоврядування, коли люди вказують на проблеми, а влада шукає ефективні способи їх вирішення.

«Зараз у соціальніих мережах, зокрема у Facebook, люди активно поширюють свої думки про ініціативу «Прозорого самоврядування». Нещодавно мені запропонували створити інтерактивну карту проблемних ділянок міста. Хороша ідея, яку ми будемо намагатись реалізувати. Я й надалі впроваджуватиму інформаційні технології, щоб врахувати потреби містян», – зазначив міський голова Микола Бакшеєв.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова