Одеська «Батьківщина» стала на захист комбата 28-ї механізованої бригади

«Батьківщинівці» Одеси підтримали комбата 28-ї окремої механізованої бригади Володимира Пушкаря, якому військова прокуратура висунула звинувачення у сприянні контрабанді в зоні АТО.

Про це повідомляє прес-служба Одеської міської парторганізації ВО «Батьківщина».

Партійці Ігор Новосадський та Олександр Дубиненко разом із групою підтримки виїхали в Київ, куди Володимира Пушкаря викликали на допит.

«Батьківщинівці» Ігор та Олександр неодноразово навідувалися до бійців 28-ї механізованої бригади, привозячи гуманітарну допомогу. Дізнавшись про безглузді звинувачення, висунуті геройському комбатові, хлопці одразу стали на його захист.

«Один зі злочинів, який інкримінують Володимирові Пушкарю, – проведення 23 та 24 травня багатьох фур з контрабандою через блокпост селища Славного Донецької області. Особисто для мене це свідчить про якість звинувачень проти комбата, адже саме 23 травня ми приїхали сюди з гуманітарною допомогою й залишилися на ніч. Ніяких фур ми не бачили й можу запевнити, що фізично пройти на Донецьк вони не могли, бо траса замінована та ще й перекрита водонапірною баштою», – каже Ігор Новосадський і додає, що в нього є багато відеоматеріалів з тієї волонтерської подорожі.

Слова Ігоря підтверджує Олександр Дубиненко, який 23 та 24 травня також перебував у розташуванні 28-ї механізованої бригади.

«Складається враження, що порядну людину всупереч здоровому глузду й опираючись на неправдиві звинувачення хочуть облити брудом і зробити винним», – зазначає він.

Після надання свідчень у військовій прокуратурі комбат Володимир Пушкар повернеться додому, однак його вже викликали декілька наступних допитів.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова